Peresstraat 5 2480 Dessel
014 373982 / 0497 433982
KITCHEN >> Stoomoven >> Miele >> DGD 7635 CS
Miele DGD 7635 CS
PDF pagina
Productbeschrijving:

Drukstoomoven met aansluiting voor vers water en waterafvoer de snelste en krachtigste stoomoven ter wereld.
  • Snelste opwarmtijden en kortste bereidingstijden - PowerSteam

  • Stoomreductie voor einde programma

  • Voorbeeldige veiligheid: betrouwbare veiligheidssystemen

  • Inbouw zowel voor de 38 cm als ook voor de 45 cm-nis mogelijk

  • Harmonieus toesteldesign: liftdeur

  • Stomen onder druk  Gezond, smakelijk en snel  Tijdbesparend en gezond: uw levensmiddelen zijn bij 101 °C tot 120 °C bijzonder snel gaar. Gezond, smakelijk en snel Wilt u een gezonde maaltijd bereiden in korte tijd? Met onze hogedrukstoomoven met PowerSteam kunt u zowel vis als ook hittebestendige groente en peulvruchten snel en gezond bereiden. Op temperaturen van 101 °C tot 120 °C worden uw gerechten onder druk tot wel twee keer zo snel bereid in vergelijking tot een stoomoven zonder druk. Zo kunt u ook op drukke dagen gezonde maaltijden op tafel toveren. Diverse hoeveelheden, dezelfde bereidingstijd Of u nu een enkele portie wilt klaarmaken of eten voor het hele gezin, vers of uit de diepvries: de bereidingstijd blijft in onze stoomoven voor elk gewicht steeds gelijk. Dit maakt het voor u gemakkelijk, want u bent geen tijd meer kwijt aan wegen en berekenen van de verschillende bereidingstijden. De kortste bereidingstijden Geniet van de kortste bereidingstijden die stomen mogelijk maakt: door zeer snelle stoomopwekking en minimale voorverwarmtijden. Dit is mogelijk dankzij de kleine ovenruimte en de stoomopwekker met sterk vermogen, evenals het bereiden onder druk met tot wel 120 °C. Sneller kan het niet! Altijd gebruiksklaar Comfortabel en eenvoudig: onze combi-stoomovens zijn voorzien van een verswateraansluiting. De toe- en afvoer gaan automatisch – daardoor is het vullen of legen van de watertank niet meer nodig. Condenswater in de ovenruimte wordt automatisch afgevoerd. In het dagelijks leven is dit bijzonder handig en comfortabel. Professioneel uitgerust Veel ruimte, snelle schoonmaak: de ovenruimte van roestvrij staal heeft een gebruiksvolume van tot wel 38 liter, zodat er ook grote levensmiddelen in passen zoals hele kippen of vissen. Dit biedt u de mogelijkheid om ook volledige menu's voor 8 tot 10 personen te bereiden, met meer vrijheid en comfort. Naast de grote hoeveelheid plaats is de ovenruimte absoluut roestvrij en makkelijk schoon te maken. 


Miele stoomoven : gratis kookworkshop
actie
  € 4199,-
 (Promo tot 31/12/2021)
Gratis kookworkshop bij aankoop van een Miele inbouwstoomoven.
vergelijk  vergelijk
Gratis kookworkshop bij aankoop van een Miele inbouwstoomoven.
Eigenschappen:
Automatisch reinigen :
Breedte :59,5 cm
Diepte :56,5 cm
Hoogte :38,5 cm
Inhoud ovenruimte :19 Liter
Kleur :Grijs , Zwart
Materiaal :Roestvrij staal (RVS)
Ontdooifunctie :
Ontkalkingsprogramma :
Vaste waterafvoer :
Aansluiting op waterleiding  :
Aansluitwaarde :5600 W
Aantal inschuifhoogten :3
Grill :
Installatie stoomoven :Inbouw
Nisbreedte (minimaal) :56 cm
Nisdiepte (minimaal) :55,5 cm
Nishoogte (minimaal) :38 cm
Reiniging van de oven :Gewone reiniging
Stoomfunctie met druk :
Nieuwsberichten
WELKOM
26/11/'10
Welkom aan allen hier op de site van JM elektrotechniek
Het is mogelijk om op een eenvoudige en korte manier aan een gepast huishoudtoestel te komen met uiteindelijk uitgebreide technische gegevens als info.
Ik hoop dat U zo een goede keuze kan maken uit het aanbod, anders is er nog de mogelijkheid om via contact de nodige vragen te stellen.
Groeten Jan Marien
lees meer...
April 2021
De nieuwe generatie potten en pannen van Tefal combineert de allernieuwste snufjes van het merk, voor een nieuwe ervaring.
lees meer...
April 2021
Sony kondigt aan dat de BRAVIA XR MASTER-serie OLED 4K HDR televisies vanaf april verkrijgbaar zullen zijn in de Benelux.
lees meer...
Maart 2021
Samsung brengt voor het eerst de premium QLED TV-ervaring naar buiten
lees meer...
Maart 2021
De Rowenta X-Force Flex 11.60 snoerloze steelstofzuiger combineert buitengewone prestaties met de beste ervaring in zijn categorie.
lees meer...
Maart 2021
Begin 2021 onthulde Samsung de veelzijdige nieuwe line-up TV's en soundbars. De grote gemene deler bleek voor ieder wat wils: alle nieuwe modellen staan garant voor verbluffende kijk- en luisterervaringen.
lees meer...
Februari 2021
Sony kondigde officieel de FX3-camera (model ILME-FX3) aan.
lees meer...
Januari 2021
In navolging van andere televisiemerken komt Philips dit jaar met eigen Mini LED televisies in de 9636 en 9605 tv-reeksen.
lees meer...
Januari 2021
In de persberichten en ander nieuws dat ter gelegenheid van CES naar buiten kwam, werd er met geen woord gerept over een nieuw instapmodel voor de oled tv’s van LG. Maar publicatie Forbes denkt dat er met de A1 in 2021 een nieuwe instapper volgt.
lees meer...
Januari 2021
Naast nieuwe televisietoestellen en handige huishoudhelpers toont Samsung tijdens de virtuele CES ook een glimp van zijn nieuwe soundbars, de HW-Q950A en de HW-Q800A.
lees meer...
Januari 2021
Tegen het einde van dit jaar mogen we de cloud gamingdiensten Google Stadia en GeForce Now verwachten op de televisies van LG.
lees meer...